gebreide vintage trui en een vintage rok

5 vintage kledinglooks voor in de winter

Je bent into vintage fashion en het is winter, maar hoe combineer je jouw items tot een te gekke kleding look? Eerlijk is eerlijk, het is koud en dat vraagt om een aanpassing in je kleding style. Je hebt items nodig die je lekker warm houden in deze koude dagen, maar toch wil je er goed uitzien. In dit blog hebben we het over 5 vintage kleding looks voor in de winter.

 

1. Draag een spencer

vintage dames spencer

 

Tijdens de wintermaanden is het fijn om je warm te kleden. Kleed jezelf daarom in lagen. Dit is de beste manier om jezelf warm te houden. Hierbij komt een spencer goed van pas. Niet alleen houdt een spencer je warm, het leukt ook je outfit op en het geeft een vintage look aan iedere basic outfit. Draag bijvoorbeeld onze JANA SPENCER over een witte blouse. Dit houd je lekker warm en zorgt voor een toevoeging aan je outfit!

 

 

 

2. Oversized blazer

oversized vintage blazer voor dames

 

 

Een gave oversized blazer kan de uitstraling van iedere look direct veranderen. Het maakt je outfit in één keer een stuk stoerder. Zo kan je bijvoorbeeld onze MEAVE BLAZER over een hoodie dragen. Met weer een extra laag blijf je lekker warm, maar zie je er toch goed uit. Maak je look af met statement schoenen zoals een leuke laars.

 

 

 

3. Gebreide trui

gebreide vintage trui

 

 

 

Met een dikke warme trui zit je natuurlijk altijd goed, maar we gaan voor een vintage look dus kiezen we voor een gebreide trui. Deze winterse trend kan je combineren met een leuke fair pants of loszittende broek. Met de YARA KNIT zit je zeker goed!

 

 

 

 

4: Leren jack

vintage zwart leren jas voor dames

 

 

Leren jassen zijn eigenlijk altijd een goed item om in de kast te hebben hangen. Dan hebben we het niet over zomaar een leren jas, maar we hebben het over een leren jas als de JURA LEATHER JACKET. Met een jas als deze voeg je zeker karakter toe aan je outfit. Draag deze jas over een losse spijkerbroek en een trui met sneakers of boots eronder.

 

 

 

 

5: Finishing touch: een sjaal

 

vintage dames sjaal

 

 

 

Een sjaal is ideaal om je outfit mee af te maken. Met een zwarte sjaal zoals onze AGNES SCARF zit je altijd goed en deze kan je met vrijwel elke outfit combineren. Het perfecte accessoire voor in de winter.

 

 

 

 

In onze online vintage winkel vind je alles wat je nodig hebt om de koude dagen door te komen. Tweedehands kleding shoppen is beter voor de natuur en het milieu. Leef je daarom uit in onze vintage store en besteed je geld aan een duurzame manier van shoppen!

Zurück zum Blog