Widerrufsrecht

Ben je toch niet tevreden over je aankoop? En voldoet je retour aan de retourvoorwaarden? Dan storten wij het geldbedrag van de retour zo snel mogelijk terug op je rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

DIT ZIJN DE VOORWAARDEN

  1. De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd aangevraagd per e-mail en bij akkoord terug gestuurd naar ons. In overleg kan de retour ook afgegeven worden bij onze studio in Amsterdam noord.
  2. Het product is in originele staat geretourneerd. Dit betekend niet gedragen, beschadigd of vies, met het kaartje eraan.
  3. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is voor de verzending, dit is het beste in de originele verzendverpakking. Dit om beschadigingen onderweg te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van derde.

HOE WERKT HET RETOURNEREN

  1. Stuur een e-mail naar mell@studiovintique.nl met daarin je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour.
  2. Bij akkoord ontvangt je van ons een e-mail met de retour instructies zoals het adres.
  3. Je verpakt de producten die je wilt retourneren. Dit kan in de originele verzendverpakking of een andere geschikte verzenddoos. Zorg ervoor dat dit netjes gebeurd zodat de producten niet kunnen beschadigen.
  4. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.
  5. Als we het artikel in goede orde retour hebben ontvangen en voldoet aan alle voorwaarden, zal het bedrag automatisch worden terug gestort op de rekening waarmee de betaling is voldaan.
  6. Het kan wat langer duren omdat de bank de betaling ook moet verwerken.

BELANGRIJK
Producten die retour komen zonder de nodige aanvraag worden niet geaccepteerd.


BESCHADIGING OF ANDER PROBLEEM
Ontdek je een grote beschadiging, die niet vermeldt stond, of heb je een verkeerd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op via mell@studiovintique.nl. Vernoem het ordernummer, je naam en het artikel waar het om gaat en wij gaan dit zo snel mogelijk oplossen.

 

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met mell@studiovintique.nl