mooie vintage sjaals of sjaaltjes die je om je nek kan dragen maar ook in je haren

3 ultieme vintage kleding items en accessoires die je moet hebben

De modewereld lijkt steeds sneller te draaien, maar sommige stijlen blijven altijd hangen. Vintage kleding is daar, meer dan ooit, een voorbeeld van. Vintage kledingstukken zijn tijdloos, uniek en geven je outfit een persoonlijke touch. Vintage dameskleding is er voor elke outfit en elk seizoen. In dit blog hebben we drie vintage kledingstukken uitgekozen die je absoluut in je garderobe moet hebben.


Kleding item 1: Een vintage rok

vintage damesrok met een mooie vintage leren damesjas


Een vintage rok is een absolute must-have item in elke garderobe. Of het nu gaat om een elegante A-lijn rok uit de jaren '50, een minirok uit de opwindende jaren '60 of een prachtige rok met bloemenprint uit de jaren '70, een vintage rok zal je outfit onmiddellijk naar een hoger niveau tillen. Kies een tijdloze en klassieke stijl zoals onze OLIVIA SKIRT. Een vintage rok is perfect voor een romantisch diner, een feestje of zelfs een gewone dag op kantoor. Dankzij de tijdloze elegantie en charme zal een vintage rok je altijd doen uitblinken. Combineer de rok met een leuke oversized blazer en een mooie blouse.

 


Kleding item 2: Leren jas


Een vintage leren jas geeft je look een stoere en nonchalante uitstraling. Neem bijvoorbeeld onze JURA LEATHER JACKET. Dit is een fantastische toevoeging aan je garderobe. Een leren jas geeft je outfit een stoere en relaxte stijl en is een geweldige aanvulling op je kledingcollectie. Je kunt de jas open dragen over een rok of combineren met een spijkerbroek en laarzen voor een moeiteloos coole look. Een leren jas is zeer veelzijdig en past bij vrijwel elke stijl. In de winter over een trui en spijkerbroek of in de zomer over een leuke rok of jurk
voor een seizoen gepaste outfit. Met de juiste combinaties en accessoires kunnen leren jassen zowel vrouwelijk als stoer worden gestyled. Draag de leren jas over een mooie vintage jurk voor een vrouwelijke look of op een jeans en een trui voor een stoere outfit.


Kleding item 3: Vintage sjaal


Een vintage sjaal is een absoluut must-have, maar een beetje een ondergewaardeerde, accessoire dat je garderobe zal opfleuren en waar je jarenlang plezier van zult hebben. Of het nu gaat om een elegante zijden sjaal uit de jaren '50, een gehaakte wollen sjaal uit de jaren '70 of een prachtige sjaal met bloemenprint, een vintage sjaal zal je outfit onmiddellijk een persoonlijke touch geven. Zo hebben wij in onze vintage winkel de HOUNDSTOOTH SCARF. Een vintage zijden sjaal is perfect voor een elegante uitstraling. Het zijde zorgt voor een vrouwelijke en verfijnde touch die je outfit naar een hoger niveau tilt. Een zijden sjaal is ideaal voor een romantisch diner, een feestje of zelfs
een gewone dag op kantoor. Knoop de sjaal losjes om je nek, leuk geknoopt in je haren of draag hem als hoofddoek voor extra glamour.

Onze vintage shop is gevuld met de leukste vintage items! Door vintage kleding te kopen geef je kleding een nieuw leven waardoor het duurzaam is. Dit is beter voor het milieu. Bovendien is de productie van nieuwe kleding belastend voor het milieu, dus door vintage kleding te kopen verminder je de vraag naar nieuwe kleding en de bijbehorende milieuvervuiling.

Shop alle vintage items in onze webshop!

Retour au blog