Shipping policy

Verzending
Voor de verzending van pakketten maakt Studio vintique gebruik van de verzenddienst van PostNL. De verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95. Wij verzenden bestellingen boven de €100,- gratis binnen Nederland.

Om het verzenden zo duurzaam en efficiënt mogelijk te maken versturen wij onze pakketten een keer in de week, op donderdag. Deze wordt dan, in de regel, de volgende werkdag aangeboden door PostNL bij het bezorgadres. Heb je je pakket eerder nodig? Neem dan contact met ons op via social media of per email Mell@studiovintique.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen regelen.

Nadat wij je bestelling hebben verzonden ontvang je binnen 24 uur een e-mail met daarin het track & trace nummer van PostNL. Daarmee kun je je bestelling volgen

Ophalen
Het is ook mogelijk om je pakket af te halen bij onze studio in Amsterdam noord. Mocht je deze optie hebben aangevinkt bij het afrekenen dan nemen wij contact met je op om een afhaaldatum af te spreken. Ook is het mogelijk, in overleg, het pakket af te halen bij conceptstore Gekaapt op de Kinkerstraat in Amsterdam.

 

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met ons via Mell@studiovintique.nl